De toekomst van de wetenschap: welke ontwikkelingen staan ons te wachten?

Newsletter
Gezondheidsbeleid
Onderzoek en ontwikkeling

Op 15 oktober organiseerde pharma.be een Rondetafel met als thema "Science for Life, Vandaag en Morgen". De sprekers, professor Muriel Moser, de heer Guy Oliver en mevrouw Greet Musch, deelden hun standpunten en beantwoordden vragen van het publiek.

Guy Oliver, Country President BeLux & General Manager Oncology BeLux bij Novartis, benadrukte het belang van de bescherming van de klinische testomgeving voor Belgische patiënten.

Greet Musch, gedelegeerd bestuurder van het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten), gaf uitleg over de Europese regelgevende strategie en de nood aan een meer flexibele wetgeving.

Muriel Moser, directeur onderzoek van de ULB, legde uit hoe men zich op de toekomst kan voorbereiden en gaf interessante inzichten in de toekomstige aanpak van infectiebestrijding.

 

Guy Oliver, Country President BeLux & General Manager Oncology BeLux bij Novartis, belichtte de tsunami van innovaties die gaande is en legde de impact van eenmalige behandelingen uit.

Niet kunnen deelnemen aan de Rondetafel? Bekijk hier de video

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!