Diensten

Adviesverlening aan leden (prijs en terugbetaling)

pharma.be is als koepelorganisatie vertegenwoordigd in diverse organen met betrekking tot prijs en terugbetaling van geneesmiddelen 

Vervallen en ongebruikte geneesmiddelen

Vervallen en ongebruikte geneesmiddelen horen niet thuis in de huisapotheek. Het gebruik ervan kan uw gezondheid schaden. U dient zich ervan te ontdoen, maar niet op eender welke manier.

Info over geneesmiddelen

In dit onderdeel, lichten we een aantal topics toe, zoals beschikbaarheid van geneesmiddelen, het e-pilproject, goed gebruik van geneesmiddelen, illegale geneesmiddelen, enz.

e-PIL

Op initiatief van de farmaceutische industrie en met de ondersteuning van de nationale bevoegde autoriteiten en de associaties van de ziekenhuisapothekers, werd het e-PIL pilootproject gelanceerd op 1 augustus 2018 in België en Luxemburg voor oorspronkelijk een periode van 2 jaar.

 

iStock-897885148

E-bijsluiter

De Belgische publieksbijsluiter van uw geneesmiddel of dat van uw dier raadplegen: de website e-bijsluiter

moeder-en-kind

Fagg campagnes

Het Fagg (Federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten) heeft de voorbije jaren tal van bewustmakingscampagnes gelanceerd rond gezondheid en geneesmiddelen. Als actieve partner van het Fagg ondersteunt pharma.be deze campagnes.

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!