Over ons

Missie

Als vertegenwoordiger van de innovatieve geneesmiddelensector in België wil pharma.be via kennisdeling, samenwerking en dialoog bijdragen aan een zo goed mogelijke gezondheidszorg voor de patiënten in België.

Board of Directors

De strategische aansturing van de vereniging wordt verzekerd door de Raad van Bestuur.

Karel-Van-De Sompel-2021

Karel Van De Sompel

Voorzitter
Frederic-Clais-2021z

Frédéric Clais

Ondervoorzitter

pharma.be team

Het pharma.be team: wie ze zijn en wat hun functie is, kan je via onderstaande link ontdekken.

Lid in de kijker

pharma.be feliciteert Takeda Belgium, een dochteronderneming van Takeda Pharmaceutical Company Ltd, met de inhuldiging van een nieuwe, ultramoderne productiefaciliteit op haar site in Lessen voor de productie van behandelingen voor mensen met zeldzame en complexe chronische ziekten.

Dierenarts

Animal Health Group

pharma.be Animal Health (AH), een belangrijke afdeling binnen pharma.be, vertegenwoordigt de farmaceutische bedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diergeneesmiddelen.

iStock-1189303324 NL

KMO - Groep.10

pharma.be groepeert 125+ farmaceutische ondernemingen met een vestiging in België, waaronder een 70-tal kmo’s, start-ups en biotech bedrijven.

Task forces

Task Forces hebben tot doel de strategische standpunten van de Raad van Bestuur te helpen voorbereiden. 

Het partneraanbod van pharma.be

Om het contact en de interactie tussen leden en dienstverleners te bevorderen, bouwde pharma.be een modulair partneraanbod uit. Op deze manier wenst pharma.be een actieve gemeenschap te creëren, de uitwisseling en netwerking te stimuleren tussen haar leden en partners, en zo het Belgische biofarmaceutische ecosysteem verder uit te bouwen.

Ethiek en Deontologie

De voortdurende investeringen van de leden van pharma.be in wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling dragen bij tot het bestaan van een kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg dankzij innovatieve geneesmiddelen en behandelingen. Maar we kunnen het niet alleen. Wij moeten samenwerken met anderen in de gezondheidssector en wij zijn vastbesloten dit op ethische wijze te doen om voor iedereen de beste resultaten te behalen.

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!