Praktische gids over de wet op de geneesmiddelen voor menselijk gebruik

Sector
Sector

Praktisch en allesomvattend instrument

pharma.be, de Algemene Vereniging van de Geneesmiddelenindustrie, heeft, samen met Knopspublishing het boek ‘Praktische gids over de wet op de geneesmiddelen voor menselijk gebruik’ uitgebracht. Het boek wil bijdragen tot de uitwisseling van kennis over de wet van 25 maart 1964 door elk van de artikelen van die wet van een juridisch commentaar te voorzien. Het is bedoeld als een praktisch en allesomvattend instrument dat de lezer toelaat de kern van de Belgische regelgeving inzake geneesmiddelen te vatten.

De wet van 25 maart 1964 is van toepassing op geneesmiddelen gedurende een groot deel van hun levenscyclus, gaande van de aanvraag van een vergunning voor het in de handel brengen tot de vervaardiging en distributie, en tenslotte de bewaking van de veiligheid van geneesmiddelen en promotie. Om zich ten volle te kunnen wijden aan hun kerntaak, het innoveren ten behoeve van patiënten, moeten de diverse actoren in de gezondheidszorg terdege het rechtskader beheersen, om zo te kunnen werken in een duidelijke, voorspelbare en kwalitatief hoogstaande omgeving.

Met de publicatie ervan hoopt pharma.be duidelijkheid en inspiratie te verschaffen voor toekomstige discussies over het geneesmiddelenrecht.

Practical-guide-law-human-medicines

Praktische gids over de wet op de geneesmiddelen voor menselijk gebruik' – Knopspublishing (€ 211,00 incl. 6% btw - ISBN 978-9-4603-5555-4)

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!