CMS Belgium

Terhulpsesteenweg 178
1170 Brussel
België

CMS Belgium and its 100 lawyers in Brussels, Antwerp, and Luxembourg provide complete legal services.
We offer an in-depth expertise in life-sciences related matters to private companies and public actors, at a local level as well as internationally. We cover a.o clinical trials, regulatory, public procurement, data protection, e-health and human samples.
We set up multidisciplinary ad-hoc teams whenever the matter requests it.

CMS Belgium belongs to CMS, founded in 1999. CMS is the leading European legal services provider. More than 4,500 legal professionals in 70 offices and 39 countries are ready to serve you whenever you need it.

Contactgegevens:

Bruno Fonteyn
Senior Associate
T +32 2 743 69 86
M +32 476 45 25 85
F +32 2 743 69 01
bruno.fonteyn@cms-db.com

Become a member

Interesse om lid te worden?

pharma.be vertegenwoordigt momenteel meer dan 125 farmaceutische ondernemingen die in België actief zijn. Wij bieden diensten aan op het gebied van prijsstelling, advies inzake terugbetaling, juridisch advies en dit niet alleen voor farmaceutische bedrijven die actief zijn op humaan gebied maar ook op veterinair vlak. Wij zijn er zowel voor grote ondernemingen, als voor middelgrote en kleine ondernemingen. Sluit je bij ons aan om van de innoverende farmaceutische industrie een succesvolle gemeenschap te maken die de huidige ziekten kan overwinnen en genezingen en therapieën kan vinden voor nieuwe ziekten en pandemieën, zoals we die nu meemaken met COVID-19.