Groep.10

Groep.10

De “farma-kmo’s” zijn mede de motor van de Belgische economie en dragen bij tot de versterking van het biofarmaceutische ecosysteem in ons land. Ze zijn onderling vaak zeer verschillend, maar tegelijkertijd ook complementair en steeds waardevol: van hooginnovatieve biofarma ondernemingen, over familiebedrijven met kleine, maar hoogwaardige productportfolio’s, tot lokale dochters van multinationals.

Groep.10: stuwende kracht voor innovatie en gezondheid

Binnen pharma.be verenigt Groep.10 ruim 70 kmo’s, start-ups en biotechbedrijven. Ze zijn actief in zowel ontwikkeling, klinische proeven, productie als distributie van geneesmiddelen. Het gaat vooral om start-ups, echte KMO's en familiebedrijven. Deze kleinere biofarmabedrijven zijn extra gevoelig voor wisselende beleids- en marktomstandigheden maar zijn een stuwende kracht voor innovatie en gezondheid.

KMO Group.10: Sterke schakels van het biofarma-ecosysteem

De Groep.10-ondernemingen zijn één van de hoekstenen en stuwende krachten voor innovatie en gezondheid in België. De diverse groep is actief in alle fases van de levenscyclus van een geneesmiddel

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!