pharma.be on the move

Nieuws
Newsletter

Deze beslissing is genomen met een aantal belangrijke doelstellingen in gedachten:

  • Nabijheid tot belangrijke stakeholders

    Ons nieuwe kantoor is strategisch zeer nabij een groot aantal van onze belangrijkste stakeholders gevestigd. Deze verhuizing zal sterkere relaties, frequentere interacties en betere samenwerking mogelijk maken, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften en verwachtingen.

  • Aanpassing aan nieuwe manieren van werken

    De veranderingen in de manier waarop we werken hebben, na de Covid-19 pandemie, de behoefte aan een flexibelere en aanpasbare werkruimte aangetoond. Ons nieuwe kantoor zal beschikken over moderne voorzieningen in een ontwerp dat hybride werkmodellen ondersteunt, zodat zowel persoonlijke als externe samenwerking naadloos verloopt. We hebben ook een “hub”-ruimte voorzien voor onze leden, te gebruiken bijvoorbeeld tussen twee vergaderingen.

  • Verbeterde toegankelijkheid met het openbaar vervoer

    Toegankelijkheid is cruciaal voor het comfort en de efficiëntie van ons team. Het nieuwe kantoor ligt naast het Centraal Station van Brussel en wordt dus goed bediend door het openbaar vervoer, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om efficiënt te pendelen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

pharma.be on the move

Details van de verhuizing

  • Nieuw adres: Kantersteen 47, 1000 Brussel
  • Verhuisdatum: vanaf maandag 30 september 2024

We zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing niet alleen ons team, maar ook onze leden, partners en stakeholders ten goede zal komen. Hartelijk dank voor uw blijvende steun.

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!