Osborne Clarke

Marsveldplein 5
1050 Brussel
België

32 (0)2 515 93 00

Osborne Clarke Belgium is a fast-growing and dynamic law firm in the heart of Brussels. Our sector-based approach enables us to help clients tackle the issues they are facing today, and prepare for the ones that they will face tomorrow.

The Life Sciences and Healthcare sector is one of our key areas of expertise. Combining our global reach and knowledge, we support clients in the pharma, biotech and medtech sectors on a wide variety of legal matters.

Osborne Clarke is an international legal practice with offices across Europe, Asia and the United States.

For more information, please reach out to:

Become a member

Interesse om lid te worden?

pharma.be vertegenwoordigt momenteel meer dan 125 farmaceutische ondernemingen die in België actief zijn. Wij bieden diensten aan op het gebied van prijsstelling, advies inzake terugbetaling, juridisch advies en dit niet alleen voor farmaceutische bedrijven die actief zijn op humaan gebied maar ook op veterinair vlak. Wij zijn er zowel voor grote ondernemingen, als voor middelgrote en kleine ondernemingen. Sluit je bij ons aan om van de innoverende farmaceutische industrie een succesvolle gemeenschap te maken die de huidige ziekten kan overwinnen en genezingen en therapieën kan vinden voor nieuwe ziekten en pandemieën, zoals we die nu meemaken met COVID-19.