PERSBERICHT - Pfizer onderscheiden voor bijzondere ingespanning tijdens pandemie

12/07/2021

Brussel, 12 juli 2021 – pharma.be, de koepelorganisatie van ruim 125 innovatieve farmaceutische bedrijven actief in België, feliciteert het voltallige team van Pfizer België met de uitreiking van het Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap dat afgelopen zaterdag 10 juli door Vlaams minister-president Jan Jambon overhandigd werd. pharma.be voorzitter en Managing Director BeLux van Pfizer, Karel Van de Sompel, nam het Ereteken namens alle medewerkers van Pfizer België in ontvangst.


Geneesmiddelenfabrikant Pfizer is al sinds vele jaren lid van pharma.be en heeft zich tijdens de Covid-19 pandemie, naast vele andere leden van de koepelorganisatie, onderscheiden door uitzonderlijke inspanningen in de bestrijding van de gezondheidscrisis, zoals erkend werd door de Vlaamse minister-president.

Caroline Ven, CEO van pharma.be zei:

"Dit uitzonderlijke teken van erkenning is een welverdiende kroon op het werk van de belgische Pfizer medewerkers. Dankzij hun tomeloze inzet, expertise en doorzettingsvermogen heeft de firma een essentiële rol gespeeld in de bestrijding van de pandemie. Wij denken ook aan de partners en collega-bedrijven die intensief met Pfizer hebben samengewerkt om oplossingen in record-tempo mogelijk te maken. De onderscheiding van het Pfizer-team illustreert de ongeziene resultaten die behaald kunnen worden door voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling én samenwerking van diverse stakeholders met de biofarmaceutische sector om de gezondheid van patiënten wereldwijd te verbeteren."