Word jij onze nieuwe collega?

Newsletter
Informatie
Sector

pharma.be, gevestigd in Brussel, is de stem van de innovatieve Belgische farmaceutische industrie - menselijke en diergeneeskundige. Als belangenorganisatie vertegenwoordigt zij 130 kleine en grote innovatieve farmaceutische en biotechnologische bedrijven en is zij het kenniscentrum voor de industrie. Onze leden leveren een belangrijke bijdrage aan de Belgische economie. Zij leveren 80 procent van alle in België gebruikte geneesmiddelen en hebben meer dan 42.000 werknemers. Als gesprekspartner is pharma.be nauw betrokken bij de maatschappelijke en publieke uitdagingen in de gezondheidszorg.

Wij zijn momenteel op zoek naar drie nieuwe collega's om ons team te versterken. Hieronder vind je meer informatie over onze openstaande vacatures.

Medical Advisor

Om relaties uit te bouwen met belangrijke opinieleiders, patiëntenorganisaties en beroepsorganisaties en om de wetenschappelijke innovaties in onze sector op te volgen, zijn we op zoek naar een enthousiaste voltijdse collega om ons team te versterken.

Deze vacature is afgesloten.

Community Officer

Je bent als Community Officer in de eerste plaats verantwoordelijk voor het beheren van de databank (CRM) van pharma.be Je takenpakket wordt verder aangevuld met andere administratieve taken. Aangezien deze functie nieuw is, kan deze ook evolueren, afhankelijk van het profiel van de kandidaat. Je werkt in nauwe samenwerking met je collega’s.

Deze vacature is afgesloten.

Legal Advisor

Omdat de opvolging van de juridische omkadering van de sector een essentiële functie is voor pharma.be, zijn we op zoek naar een enthousiaste voltijdse collega om ons team te versterken.

Become a member

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de farma-industrie, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!